باران و دریا

خواص چای ماسالا

شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۴:۰۴ ق.ظ

خواص چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا خانگی , طرز تهیه چای ماسالا با پودر , طرز تهیه چای ماسالا با پودر اماده , طرز تهیه چای ماسالا در خانه 

چای مصالح یا چای ماسالا (به انگلیسی: masala chai) یک نوع چای هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می‌شود. چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز تهیه و ترکیبات و خواص چای ماسالا هندی با شیر برای لاغری و سرماخوردگی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

چای ماسالا در هند

در هند، یک فنجان چای به همان سادگی یک لیوان آب انتخاب و نوشیده میشود. در خیابانهای بمبئی که قدم بزنید افرادی را میبینید که قوری چایی در دست دارند و چای میفروشند. در هند هر خانواده دستور درست کردن چای ماسالا مخصوص خود را دارد که همه خوشمزگی خاص خودشان را دارند. در تهیه ی چای ماسالا اضافه کردن شیرینی اختیاری است.

ترکیبات چای ماسالا

این نوشیدنی ترکیبی از مواد خوراکی زیادی است از جمله زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه. اگر چه ممکن است نسخه‌های زیادی از این چای وجود داشته باشد، اما به طور کلی مواد اولیه همین‌ها هستند. شما همیشه می‌توانید مواد اولیه را بر اساس ترجیحی که دارید یا ذائقه‌تان اضافه یا حذف کنید.

خواص ترکیبات چای ماسالا

زنجبیل باعث کاهش چربی خون میشود و ضد سرطان و مناسب ضعف اعصاب است و به بهبود کمردرد کمک میکند، زنجبیل به تقویت حافظه می انجامد و نیروی جنسی را افزایش میدهد. گل میخک: آرامبخش، تقویت کلیه و رحم، رفع تنگی نفس، رفع سکسکه، موثر بر دستگاه عصبی، رفع گرفتگی عضلات. گل میخک برای درمان اسهال و دل درد، سرطان و دردهای رماتیسمی نیز پیشنهاد میشود. هل: درمان صرع، اشتهارآور، درمان سنگ کلیه، افزایش ادرار ، درمان قاعدگی دردناک، درمان خستگی و بی حالی، تقویت کننده معده، درمان ناراحتی های کبد و درمان انسداد کبد، خوشبو کننده دهان، درمان تهوع وبه عنوان یک پاک کننده کلیه محسوب می شود. دارچین: برای خواص ضد باکتری و ضد قارچی شناخته شده است . فلفل سیاه یک آنتی اکسیدانی قوی است.

تاریخچه چای ماسالا

تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

کالری چای ماسالا

کالری چای ماسالا کم‌تر از ۱۰۰ است بنابراین شما می‌توانید آن را بدون هر گونه نگرانی بنوشید و از مزایای فراوانی که دارد بهره‌مند شوید. این چای هنگامی‌که بدون شیر یا شکر مصرف می‌شود، دارای ۰٪ چربی است و بنابراین می‌تواند برای افراد مختلف در تمام گروه‌های سنی توصیه شود. همچنین ثابت شده‌است که که این چای به کاهش وزن کمک می‌کند. اگر به دنبال این هستید که هر روز فقط مقدار مناسبی کالری دریافت کنید، پس باید این چای را نیز به رژیم غذایی‌تان بیفزیایید.

  • آفرین حامدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی