طرز تهیه جوانه گندم
طرز تهیه جوانه گندم
جوانه دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی است و اگر چند نوع آن با هم خورده شوند می توان گفت که همه مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم.آسان ترین دانه ها برای جوانه زدن عبارت اند از: یونجه، ماش، عدس، شنبلیله، تربچه، نخود و گندم و پس از آن ها تخمه آفتاب گردان، کدو، کنجد، بزرک، نعنا و سپس انواع لوبیاها مانند سویا ، جو، ذرت و ارزن.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره همه چیز درباره خواص و طرز تهیه جوانه گندم سمنو در منزل در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه جوانه گندم
شیشه بزرگ
پارچه تمیز
کش
طرز تهیه جوانه گندم
حدود یک چهارم لیوان لوبیا یا دانه مورد نظرتان را در یک شیشه بزرگ ریخته و دوبرابر حجم رویش آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. دانهها را تمیز شسته آبش را دور بریزید و دوباره دانهها را به شیشه برگردانید.برای جوانه زدن حبوبات در شیشه را با پارچه پوشانده و با کش محکمش کنید سپس در محلی بدون نور شیشه را روی یک توری به حالت معکوس چند ساعتی بگذارید تا آب اضافه کاملا خارج شود و هوا در شیشه جریان داشته باشد. این روند را روزی یک بار انجام دهید.سعی کنید شستشو را در ساعتی مشخص از روز انجام دهید تا نتیجه بهتر شود. بر اساس مدت زمانی که در ادامه مقاله مشخص کرده ایم. جوانهها در عرض ۱ – ۴ روز آماده خواهند شد.به محض جوانه زدن غلات و حبوبات میتوانید آنها را به یک کاسه منتقل کرده و میل نمایید. میتوانید روی کاسه را بپوشانید و ۲ – ۳ روز از مصرف آنها در سالاد یا ساندویج ها، سوپ یا شیرینی لذت ببرید. نیازی به قرار دادن جوانهها در یخچال ندارید.
- ۹۸/۰۴/۰۲